fbpx
X

¿Tienes alguna duda o quieres que te informemos?

Nombre

Correo electrónico

Teléfono

Localidad

    (+34)660 641 949  |  Llamada gratuita:    900 92 1000

  Sóc una Assessoria en Funcionament

  Si ets un despatx o una assessoria en funcionament i busques donar un gir al teu negoci, estàs en el lloc adequat.

  En la nostra xarxa de més de 150 oficines a nivell nacional i internacional, contem amb nombrosos casos com el teu que ja estàn gaudint dels valors d’unir-se a aquest gran projecte.

  Deixa’ns les teves dades i ens ficarem en contacte amb tu el més aviat possible:

  Per què unir-te a CE Consulting Empresarial?

  1

  Marca CE Consulting

  Tindràs un posicionament únic en el mercat ja que formaràs part de la major xarxa d’assessories a nivell nacional:

              + 150 oficines nacionals i internacionals

              + 25 anys d’experiència

              + 500 professionals

              + de 15.000 clients

  Si ja tens una marca consolidada i desitges conservar-la, buscarem la fòrmula adequada perquè no renunciïs a ella i puguis compaginar-la adequadament amb la nostra.

  2

  Ampliació de la teva Cartera de Serveis

  Sense augmentar la teva plantilla ni les despeses fixes, podràs oferir als teus clients un extens ventall integral de serveis per cubrir totes les seves necessitats. En col·laboració amb les nostres Centrals o amb les oficines més pròximes a la teva, tindràs cobert tot un portfoli de serveis i importants col·laboradors que et permetràn ser una gran consultora sense ampliar la teva estructura.

  icono clientes

  Major captació de clients

  Tindràs accés a formació, tant inicial com contínua, en termes de metodologia i planificació comercial i de màrketing. El recolzament de consultors experts, juntament amb l’ús de les eines més avançades, faran créixer el teu negoci i que accedeixis a més clients augmentant així els teus ingressos de manera significativa: assessor informa 3.0, events publicacions.

  icono ubicacion

  Centrals prop de la teva Assessoria

  Amb la voluntat d’estar prop teu, tindràs el recolzament de les nostres centrals en tots aquells aspectes tant de desenvolupament de negoci com tècnics.

  Formación CE Consulting Empresarial

  Formació per tu i pel teu equip

  + de 200 accions formatives a l’any, presencials i online, impartides pels nostres experts en materia fiscal, laboral, jurídica i comercial al teu abast faràn que no tinguis que preocupar-te per estar actualitzat. T’oferim la possibilitat de formar-te tant a tu com al teu equip des del primer dia i sense costos afegits.

  tecnico

  Soport tècnic continu

  Des del moment en el que t’uneixis a la nostra firma, se t’assignaran experts de les nostres Centrals per tal de resoldre qualsevol qüestió tècnica en materia contable, fiscal, laboral o mercantil. Un assessorament personalitzat i il·limitat sense costos afegits.

  Tendencia CE Consulting Empresarial

  Major organització

  Tindràs accès a un gran volum de procediments de treball i documents dissenyats especialment per la gestió interna i externa de la teva Assessoria. Aquests documents, contrastats durant més de 25 anys d’experiencia, et permetran centrar-te en el teu negoci i no perdre temps en paperassa innecessària.

  Organización CE Consulting Empresarial

  Sistema de Comunicació Interna i Externa

  A través de la nostra Intranet podràs accedir a totes les nostres comunicacions, serveis i publicacions. Estaràs informat, format, podràs comunicar-te amb la resta de directors d’oficina i podràs realitzar accions de captació i fidelització de clients d’una manera molt senzilla i directa.

  CE Consulting Incremento

  Avantatges dels acords amb proveedors

  Un dels objetius de la marca és arribar a acords que beneficiïn a la nostra xarxa. Tindràs la possibilitat de comptar amb els serveis i productes de diferents empreses al menor cost.

  Alguns exemples:

  • L’acord amb Francis Lefebvre beneficia a les nostres oficines amb un descompte del 75% davant al seu preu establert en el mercat (accés a mementos, bases de dades, novetats, formularis).
  • L’acord amb Vodafone et permetrà gaudir d’un descompte de, com a mínim, el 50% en les seves tarifes. Veure més proveedors.
  cecr

  Seguiment personalitzat

  T’assignarem un coordinador d’oficines de la Seu Central des del primer moment per ajudar-te en qüestions diaries i sobretot, per recolzar-te en el desenvolupament del teu negoci.

  Deixa’ns et teu telèfon i et trucarem nosaltres:

  (Trucada gratuïta i sense compromís)